Wywiad z Patrycjana |
Witajcie Kochani, wtorek dzisiaj i mam dla Was kolejny wywiad, udzieliła go Patrycja która na serwerze gra pod nickiem Patrycjana, zapraszam do czytania bo mi bardzo przyjemnie się czytało
![]() 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Patrycjana: Jestem Patrycja, mam 17 lat i chodzę do liceum na bio-chemie, do 2 klasy. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Patrycjana: Czytam książki, jeżdżę na rowerze, spotykam się ze znajomymi. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Patrycjana: Tak, moją największą pasją jest śpiewanie, już 10 rok chodzę na chór, bardzo to kocham i mam najlepszą dyrygentkę na świecie ♥ 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Patrycjana: Właściwie nie mam fobii, ale boję się odrzucenia. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Patrycjana: Ojej, nie pamiętam, jakieś 4-5 lat temu, brat pobrał wersję demo, na 60 minut, pamiętam zdziwienie, gdy po tym czasie nie mogłam nic niszczyć ![]() 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Patrycjana: Odeszłam z innego serwera i szukałam jakiegoś dobrego serwera, próbowałam naprawdę różnych adresów, aż w końcu znalazłam wasz serwer, to było jakoś w połowie II edycji. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Patrycjana: Życzliwość i uprzejmość graczy, oraz świetny seed mapy. Pomimo wszystkiego, nadal uważam jak spotykam się z graczami poza spawnem. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Patrycjana: Myślę że różne warpy, oraz 4fun, dopóki nie został usunięty, mam nadzieję że go wznowicie. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Patrycjana: Zwykle chodzę o świecie, rozmawiam z graczami, mam naprawdę dobry kontakt z wieloma. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Patrycjana: W Minecrafcie... Przywróciłabym stary sposób walki na miecze, oraz zmieniłabym trochę Nether. Jest dość... jednostajny. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Patrycjana: Z graczy podpadł mi jeden, który wszedł na moją OGRODZONĄ działkę i mnie zabił, po czym kilku jego kumpli też tam weszło, nie będę wymieniać tego nicku, ale nie powiem, przez to przez cały dzień nie wchodziłam na serwer. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Patrycjana: Jeśli mam wymieniać po nickach, to Juli, StraightLong, Chadelay, Shia i MelodiaSendemal. Z nimi lubię przebywać, walczyć z mobami i na arenach. Często piszemy na PW. 13) Jak powstał twój nick? Patrycjana: Od imienia, na II edycji miałam po prostu imię, ale stwierdziłam że to zmienię. I tak powstała Patrycjana. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Patrycjana: Chciałabym podciągnąć się w PVP, bo jestem w tym naprawdę słaba. A poza tym, chcę budować domy dla ludzi którzy jeszcze ich nie mają. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Patrycjana: Nie, nie mam się raczej czym chwalić. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Patrycjana: Głównie chodziłam po świecie, oswajałam się z grą. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Patrycjana: Tak, i to niejedno krotnie, np. na 2 edycji zapomniałam uprzedzić o swojej nieobecności na serwerze i ktoś zagarnął mój dom. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Patrycjana: Wszystkich ludzi których wymieniłam w pytaniu 12, oraz Quanarina, który w II edycji zbudował mi piękny dom ♥ 19) Może teraz parę słów od siebie? Patrycjana: Chciałam powiedzieć, że ten serwer jest jednym z lepszych i jak gram z kumplami to nalegam żebyśmy tu grali. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Patrycjana: To dla mnie przyjemność ![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |