Co myślisz o...? |
1. Świetna jest
![]() 2. Nienawidzę, ale niestety, muszą być ;/ 3. Kiedyś korzystałam, chyba znów zacznę.. Ale jest spoko 4. Super osoba ^^ Przyjazna, miła, pomocna 5. Noo nie polecam młodszego rodzeństwa ![]() Co myślisz o 1. League Of Legends 2. Kangurach 3. Hiszpanii ![]() 4. Diamentach ![]() 5. O tym kwiatku: ![]() ![]()
a) Nie wiem, nigdy nie grałem
b) Świetni bokserzy c) Uwielbiam ![]() d) Drogi surowiec e) Chyba ładnie pachnie 1. Obecnej Administracji serwera 2. mnie :3 3. Tej grze 4. MineWorld 5. Keyboard ![]()
1. Miła, Ciepła, pomocna
2. Jesteś miły oraz pomocny 3. Bardzo fajna 4. Najlepszy serwer na jakim grałem. 5. Grałem na keyboard ![]() Co myślisz: 1. O mnie 2. O Fortnite 3. Jaki jestem 4. Jak mnie oceniasz 5. Kogo najbardziej lubisz
a) Miły, nieaktywny
b) Nie przepadam za tą grą c) Sympatyczny d) (znowu podobne pytanie ![]() e) Nie mam faworyta, ale większość ludzi, których spotykam 1. Bananach 2. Stereotypach 3. Kiełbasie 4. Biedronce (sklep) 5. Forum serwera ![]()
1. Wygodnie się je je, są smaczne i sycące~
2. Czegoś takiego nie powinno być, wprowadzają ludzi w błąd. I mnie irytują, ale to tam szczegół ![]() 3. Smażona najlepsza ^^ 4. Spoko ceny, dużo ciekawego jedzonka, tylko często długie kolejki. 5. To dobre miejsce na zabicie czasu. Twoja opinia o: 1. zagranicznych podróżach 2. lesie 3. pierogach 4. Azji 5. zakupach w internecie 私 は マルヴィナ アラ ルビインン です (`・∀・´) 私はこのサーバーが好きです! ̄ω ̄
1. Świetna przygoda
2. Miejsce do odpoczynku 3. Pierogi... mmm... 4. Uwielbiam Azjackie żarcie! 5. Wygodne, ale wole po prostu iść do sklepu... ach... ten zapach nowych rzeczy... Co myślisz o:...? 1. Discord 2. Spaniu 3. Jedzeniu 4. Zwierzakach 5. Odpoczynku ![]()
1. Fajny, ale teraz nie uzywam
2. Kocham ![]() 3. Jem, bo muszę, jak każdy człowiek, chociaż szczerze to jestem ''niejadkiem'' 4. KOOOCHAM ![]() 5. No odpoczynek na pewno jest fajny szczególnie, gdy naprawdę często i ciężko się pracuje. Co myślisz o 1. Anime 2. Hodowaniu węży/pająków 3. Kosmosie 4. Nosaczach sundajskich ![]() 5. Wielkanocy ![]()
1. Nie przepadam, jednak jest kilka wyjątków.
2. Jeśli kogoś to kręci, to czemu nie? Jednak sam bym na to nie poszedł ![]() 3. To jedna wielka tajemnica. 4. Najlepsze. 5. Jak każde święto, idealna okazja na spotkanie się z rodziną oraz wspólny czas. No i dobre jedzonko ![]() Co myślisz o: 1. Zimie 2. Polityce 3. Kanadzie 4. Origami 5. Tej czcionce
1. Że jest spoko, bo wtedy mamy święto - Boże Narodzenie.
2. Myślę, że niektórzy są na nią zbyt podatni. 3. Nie wiem, mają fajny i czerwony listek klonu na swojej fladze. 4. Piękno tkwi w prostocie, ale ja nie umiem. 5. Mało czytelna. Co myślisz o : 1. Creeperach 2. Sportowych samochodach 3. Wampirach 4. Znęcaniu się nad słabszymi 5. Skromności ![]()
1. Nienawidzę!
2. Mają ciekawy Design ![]() 3. ... um... nic... 4. Koszmarne! Osoby za to powinny dostawać karę pieniężną! 5. Zawsze potrzeba, ale czasem nie zaszkodzi jej nie użyć 1. TS 2. Emotikonach 4. O tym, ze nie ma 3 pytania 5. Kosmitach, którzy mają w planach skolonizować całą planetę Ziemia tylko dla tego aby zrobić z niej wielką plantacje narko... znaczy nielegalnych roślin o nazwie Kocimiętka (o kotach) ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |