[Podanie] Piotraspll |
Nick w grze: Piotraspll
Wiek: 14 Staż na serwerze (od kiedy grasz): Od około stycznia 2019. Serwer poleciła mi moja przyjaciółka, Weneki i spodobał mi się od razu. Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Od pon. - pt. około 3 godziny dziennie a w weekendy ponad 5 h. Czy jesteś w stanie poświęcać czas serwerowi w piątkowe wieczory: Tak, mogę i to bardzo chętnie. Otrzymane na serwerze kary: 1 warn za używanie caps locka. Długość gry w Minecraft: Ponad 7 lat. Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Byłem moderatorem na serwerze mojego kolegi. Czy posiadasz konto w serwisie Discord: Tak, posiadam. Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, LadyKotka, N_Thinker oraz Animekowa. Obecni SuperModeratorzy (wymień): Obecnie na serwerze nie ma żadnego SuperModeratora. Obecni Moderatorzy (wymień): MilKaHinKa oraz Pawelek1212. Komendy KidModa/CzatModa: 【Komendy KidModa】 -/kick -/warn -/tempmute 【Komendy CzatModa】 -/kick -/jail -/warn -/mute, /tempmute -/cc, /chatclear Obowiązki KidModa/CzatModa: Najważniejszym obowiązkiem każdego członka administracji jest pomaganie innym graczom i innym członkom administracji. Administracja musi być także pomocna, znać regulamin oraz komendy którymi się posługuje. KidMod oraz CzatMod mają za zadanie dbać o czat na serwerze oraz dbać o to aby gracze nie łamali regulaminu. Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień): Do dziś nie znalazłem ani jednego buga/glitcha Gdzie znajduje się regulamin: -Regulamin w grze znajdziemy pod komendą -> /regulamin -Regulamin na forum -> https://mineworld.pl/index.php/regulamin/ Dlaczego właśnie Ty: Chciałbym pełnić odpowiedzialną rolę na serwerze, dbać o jego graczy i po prostu dbać o serwer ![]() Opisz siebie (minimum 6 zdań): Na imię mam Maciej, chociaż w grze nazywam się "Piotraspll" (nie wiem czemu, po prostu gdy byłem młodszy przyszedł mi taki nick do głowy i mi się spodobał, no i cóż, używam go do dziś ![]() ![]() |
Wiadomości w tym wątku |
[Podanie] Piotraspll - przez Piotraspll - 08-03-2019, 20:30 PM
RE: [Podanie] Piotraspll - przez Ladykotka - 09-03-2019, 09:59 AM
RE: [Podanie] Piotraspll - przez Najcik - 09-03-2019, 12:00 PM
RE: [Podanie] Piotraspll - przez Naten_13 - 09-03-2019, 15:49 PM
RE: [Podanie] Piotraspll - przez Pani Wenekowa - 10-03-2019, 19:51 PM
RE: [Podanie] Piotraspll - przez MiroTcz - 12-03-2019, 19:58 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |